ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟΥ ΕΦΥΓΕ +18.8.2021

αναρτήθηκε σε: Νεκρολογία, Το Τάμα του Έθνους | 0

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΛΟΥ ΕΦΥΓΕ
+18.8.2021

Γιὰ τὴν μεγάλη ἀπώλεια τοῦ Ἀνθρώπου, Ἑλληνορθοδόξου, Καθηγητοῦ, Συγγραφέως, Δημοσιογράφου, Τουρκολόγου, Οἰκονομολόγου, Πατριώτου γράφουν δεκάδες φίλοι τοῦ ἀειμνήστου.

Ἐμεῖς θὰ τὸν μνημονεύσουμε ὡς μέγα φίλον τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους (δὲν προλάβαμε, δυστυχῶς, νὰ τοῦ ἀπονείμουμε τὸν τίτλον τοῦ Πρέσβεως Καλῆς Θελήσεως ὑπὲρ τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους) καὶ θὰ δημοσιεύσουμε δύο σχετικὰ ἔγγραφά του:

• ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΜΠΟΧΑ»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ • 17 ΦΕΒ. 2017

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι απίστευτη η παραπληροφόρηση και η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας για το θέμα που προέκυψε σχετικά με το τάμα του έθνους και την απόσυρση, κατόπιν διαταγής, του κ. Μητσοτάκη της υπογραφής των 16 βουλευτών του για το θέμα αυτό. Η δημοσιογραφική βρώμα και δυσωδία για άλλη μια φορά σε όλο της μεγαλείο.
Για την αλήθεια, υπάρχει ένα ζευγάρι άτεκνων εύπορων ηλικιωμένων, που αφιέρωσε όλη τους την ζωή του στην εκπλήρωση του «Τάματος του Έθνους», (ανέγερση περίβλεπτου ναού στην Αθήνα προς τιμήν του Σωτήρα Χριστού) και εδώ και χρόνια ασχολείται με αυτό το θέμα.

Το ζευγάρι αυτό διαθέτει όλα τα χρήματα που χρειάζονται χωρίς να ζητήσει ούτε δεκάρα από τον κρατικό κορβανά, που χρόνια τον έχουν απομυζήσει και λεηλατήσει οι «σωτήρες μας» πολιτικοί. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η παραχώρηση ενός κεντρικού σημείου από την πολιτεία για την ανέγερση, κάτι που για το τζαμί έχει γίνει.
Τα ΜΜΕ όμως μετέδωσαν ότι ήθελαν κρατικά χρήματα και ακόμα ήθελαν τον Βασιλικό Κήπο για την ανέγερση της εκκλησίας που ήταν το τάμα των αγωνιστών του 1821.
Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η επερώτηση των βουλευτών για το τάμα, ο κ Μητσοτάκης, εκλεκτός και μη εξαιρετέος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των δανειστών τοκογλύφων της χώρας μας, «διέταξε» να αποσύρουν αμέσως τη υπογραφή τους.

Οι 16 βουλευτές της ΝΔ πήραν πίσω την υπογραφή τους, (οι υπόλοιποι ΔΕΝ το υπέγραψαν!) είναι οι (με αλφαβητική σειρά):
Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Βαγιωνάς, Κωνσταντίνος Βλάσης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Στέργιος Γιαννάκης, Θανάσης Δαβάκης, Θεόδωρος Καράογλου, Γιώργος Κασαπίδης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Ευάγγελος Μπασιάκος, Χρήστος Μπουκώρος, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Ράπτη
και Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Καμαρώστε τους!
Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, με την πολιτική και δημοσιογραφική μπόχα να είναι το σύμβολο μιας καταρρέουσας χώρας, στα ερείπια του ρημαγμένου λαού της.
Και εις ανωτέρα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
http://nikosxeiladakis.gr/το-ταμα-του-εθνουσ-και-η-δημοσιογραφ/

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ :
Οἱ 16 βουλευτὲς τῆς ΝΔ ἀναγκάσθηκαν ἀπὸ τὸν κ. Μητσοτάκη νὰ ἀποσύρουν τὶς ὑπογραφίες τους, τονίζοντας ὁ κ. Μητσοτάκης στὸν τότε Πρωθυπουργό Ἀλέξη ἐπὶ λέξει: «Ἐγὼ θὰ σὲ σώσω, καὶ ἄ βρεθῶ καὶ ἐγὼ σὲ κα΄ποια απρόμοια δύσκολη θέση, σῶσε καὶ σὺἐμένα».

Θέμα: Re: ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ,ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΧΑΡΤΩΝ
Ημερομηνία: Tue, 13 Apr 2021 12:32:58 +0300
Από: XEILADAKHS NIKOLAOS
Απάντηση: nikoshil@otenet.gr
Προς: IPHPA

ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΥΜΕΤΕΡΟΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ
ν.χ.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 22.7.2017 (λεπτομ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ τεῦχος 72, Σεπτέμβριος 2017 σελ. 32 -33).

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛ. 210 3254321

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *