Τάμα του Έθνους- Στυλιανός Κυριμλής και όλοι απαιτούν να πραγματοποιηθεί αμέσως και μάλιστα στο Πεδίο του Άρεως – 6.5.2022.

αναρτήθηκε σε: Το Τάμα του Έθνους | 0

Στυλιανός Κυριμλής  Δικηγόρος Νέας Ὑόρκης,

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου Μείζονος Περιοχής της Washington D.C.

Επίτιμος Ὑπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ενώσεως Αμερικής

 

Πολλὲς δεκάδες Ἀρχιερεῖς, Ἱερεῖς, Φορεῖς, Προσωπικότητες, ὑγιῶς φρονοῦντες πολιτικοί, ἀλλὰ καὶ ὁ Λαὸς μέσῳ συγκεντρώσεων καὶ ἐκδηλώσεων, ὅλοι, εἴτε γραπτῶς, εἴτε προφορικῶς, ἐκδηλώνονται ἐνθέρμως ὑπὲρ τῆς ἀμέσου πραγματοποιήσεως τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους  καὶ μάλιστα εἰς τὸ Πεδίον τοῦ Ἄρεως, ὅπου ὁ ἐπὶ ὀκτώ (8) φορὲς διατελέσας Πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδος καὶ τότε Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας Ἀλέξανδρος Ζαΐμης καὶ ὁ τότε Πρωθυπουργὸς τῆς Ἑλλάδος Ἐλευθέριος Βενιζέλος τὴν 30.3.1930 ἔθεσαν τὸν θεμέλιο λίθο στὸ τέλος τῆς «Λεωφόρου Ἡρώων».

Σήμερα δημοσιεύουμε δύο βαρυσήμαντα σχετικά ἔγγραφα τοῦ κ. Κυριμλή.

 

 

-ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΜΛΗ  23.4.2022

 

Θέμα: TZAMI
Ημερομηνία: Sat, 23 Apr 2022 16:34:00 +0000
Από: Steve Kirimlis <steve@courtesytitle.net>
Προς: IPHPA <fot_gram@otenet.gr>

 

Γιατί δεν δείνουν άδεια για το Τάμα του Έθνους??

 

Nα τους χαιρόμαστε!

Εγκαίνια στις 19/4 για το πακιστανικό τζαμί στα Μέγαρα “Gulzar e Madina” που θα λειτουργεί ως Πολιτιστικό Σωματείο.

Το παρών έδωσε ο μεγαλο-ιμάμης απο το Μπέρμιγχαμ Fiazul Ηassan Qadri -μπροστινός του Ισλαμαμπάντ- που χρηματοδότησε την κατασκευή μέσω του ιδρύματος του Bahu Trust.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Κόσμος 12.04.2022 – 09:456

Φανατικός υποστηρικτής της Τουρκίας ο νέος Πακιστανός πρωθυπουργός: ”Οι εχθροί των Τούρκων και δικοί μας εχθροί!”

 

 

 

– ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ Κ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΥΡΙΜΛΗ,  4.5.2022

 

Θέμα: RE: Ἀξιότιμον κ. Στυλιανὸν Κυριμλήν-Ι.Π.Η.Π.Α 305-4.5.22
Ημερομηνία: Wed, 4 May 2022 21:06:38 +0000
Από: Steve Kirimlis <steve@courtesytitle.net>
Προς: IPHPA iphpa@fotinigrammi.cosmotemail.gr <iphpa@fotinigrammi.cosmotemail.gr>

 

Αγαπητέ κ, Αναγνωστόπουλε,

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση να με κηρύξετε πρέσβη καλής θελήσεως του Τάματος του Έθνους.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή και θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση σας που θα γίνει στις 2 Ιουλίου.

Οι προβλέψεις μου για το ταξίδι μου στην Ελλάδα ήταν να προσπαθήσω να έλθω κατά το τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, ανάλογα με τις δουλειές μου.

Δεν έκλεισα εισιτήριο ακόμη, αλλά θα προσπαθήσω να βρω και να κλείσω μία θέση για την Ελλάδα για το τέλος Ιουνίου, για να μπορέσω να παρευρεθώ στην εκδήλωση σας.

Πιστεύω τις επόμενες 3-4 ημέρες θα είμαι σε θέση να το κάνω και θα σας ενημερώσω ανάλογα αμέσως μόλις έχω

διαπίστωση από την αεροπορική εταιρεία.

Και πάλι ευχαριστώ και ανυπομονώ να σας δω και να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους να πραγματοποιήσουμε επιτέλους το Τάμα του Έθνους! Τα θερμά χαιρετίσματα μου στην κα. Αναγνωστοπούλου.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Στέλιος Κυριμλής

 

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου Μείζονος Περιοχής της Washington D.C.

Επίτιμος Ύπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικῆς Ἑνώσεως Ἀμερικῆς

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ τηλ. 210 3254321

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *