Δεύτερο (2ο) Συνέδριο τῆς Ἐπιτροπῆς Ἑλληνισμοῦ με θέμα: «Δράσεις γιὰ τὸν ἑλληνισμό» Καστελλόριζο 6 – 8 Αὐγούστου 2022 Συμμετοχή Τάματος του Έθνους 31.7.2022

αναρτήθηκε σε: Εκδηλώσεις | 2

Τὸ Ἵδρυμά μας συμμετέχει πάντα εὐχαρίστως σὲ κάθε ἐκδήλωσιν ὑπὲρ τῶν Ἑλληνοχριστιανικῶν ἰδεωδῶν.

  • Τοιουτοτρόπως, δεχθήκαμε τὴν πρότασιν τοῦ Προέδρου τῆς «Ἐπιτροπῆς Ἑλληνισμοῦ» Δρ. Ἀκτινοφυσικοῦ Ἰατρικῆς Ἀξιότιμου κ. Ἰωάννου Ἀμπατζόγλου, νὰ συμμετέχωμε καὶ ἐμεῖς εἰς τὸ Συνέδριο εἰς τὸ μακρυνὸ ἀλλὰ καὶ τόσον κοντινὸ Καστελλόριζο, παρουσιάζοντες μία ὁμιλία γιὰ τὴν ἀναγκαιότητα πραγματοποιήσεως τοῦ Τάματος τοῦ Ἔθνους, ὡς μία λύσιν γιὰ τὴν ἀφύπνισιν τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας καὶ ἀποτροπὴ τῶν τεράστιων κινδύνων ποὺ ἀντιμετωπίζει ἰδιαίτερα σήμερα τὸ Ἔθνος μας, ὥστε νὰ ἐπιβιώσουμε ἀλλὰ καὶ νὰ συνεχίσουμε νὰ παρέχωμε τὸ φῶς στὴν Ἀνθρωπότητα.

Ἐπισυνάπτουμε τὴν Ἀφίσσα καὶ τὸ Δελτίο Τύπου τῶν διοργανωτῶν.

                                                  ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ τηλ. 210 3254321

 

 

2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού (Καστελλόριζο 6-8 Αυγούστου 2022)

Tο 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού(στην οποία συμμετέχουν προσωπικότητες από την Ελλάδα, από την ελληνική ομογένεια ανά την υφήλιο καθώς επίσης και φιλέλληνες), θα πραγματοποιηθεί στο Καστελλόριζο στις 6-8 Αυγούστου 2022 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) και θα έχει θέμα «Δράσεις για τον ελληνισμό».

Σε αυτό το Συνέδριο, πέραν των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν και θα είναι σχετικές με το πιο πάνω θέμα, θα υπάρξει και ένα φόρουμ (την Κυριακή 7 Αυγούστου) με θέμα «Ελληνισμός: Ο κοινός παρονομαστής μας», στο οποίο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν κόμματα, κινήματα αλλά και προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου από όλο το πολιτικό φάσμα, πάντα με σεβασμό στη δημοκρατία. Επιδιώκουμε να προκαλέσουμε μία συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να προκύψουν πολιτικά σχήματα, τα οποία θα συμβάλουν ώστε στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα εθνοκεντρικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα.

Βέβαια, η Επιτροπή Ελληνισμού δεν είναι πολιτικό κόμμα ούτε θα γίνει ποτέ, αυτό άλλωστε αναφέρεται ξεκάθαρα στη Διακήρυξή μας. Είναι όμως ένα σωματείο με εθνικοπατριωτικούς σκοπούς, το οποίο στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία για την Πατρίδα μας φιλοδοξούμε να λειτουργήσει ως μία δεξαμενή σκέψης και ως ένα πατριωτικό φόρουμ, ώστε μέσα από αυτό, με γόνιμες συζητήσεις, κατάλληλες διεργασίες και πολιτικές ζυμώσεις, να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεννόησης και κοινής εκλογικής καθόδου των πατριωτικών φορέων, με στόχο την αντιπροσώπευση του αδέσμευτου πατριωτικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας προς ενίσχυση της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

2 Responses

  1. Κατσούρης Σπύρος

    Ευχαριστώ πολύ για την Πρόσκληση συμμετοχής μου. Μακάρι να μπορέσω να πάω. Καλήν επιτυχία, εύχομαι !

  2. Εμμανουήλ Σταματάκης

    Εύχομαι τα ώριμα συμπεράσματα του Συνεδρίου σας να βρουν κατανόηση και αγάπη από Έλληνες και φιλέλληνες τής Γης
    ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *