Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ Κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΥΡΙΜΛΗΣ, ΕΠΙΤΙΜΟΣΥΠΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

                                                                                      20.8.2020

Ὁ φίλος μας καὶ συνεργάτης μας κ. Στυλιανὸς Κυριμλής,  Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου Μείζων Περιοχῆς τῆς Washington D.C., Ἐπίτιμος Ὕπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικῆς Ἑνώσεως Ἀμερικῆς ξετυλίγει ὠμὰ καὶ ρεαλιστικὰ τὴν αἰτία τοῦ κακοῦ ὅλης τῆς ἀνθρωπότητος ἰδιαιτέρως δὲ τῆς Ἑλλάδος μας (ἴδ. συνημμένως ἀπόσπασμα ὁμίλιας τοῦ Χένρι Κίσσινγκερ, τοῦ μεγίστου αὐτοῦ ὀργάνου τῶν καταχθονίων σκοτεινῶν δυνάμεων, ἡ ἡμερομηνία τῆς ὁποίας πρέπει νὰ ἐλεχθῇ) εἰς τὶς συνημμένες συνοπτικὲς σκέψεις του ὑπ’ἀρ. 36 ἀπὸ 26.11.2019, τὶς ὁποῖες μᾶς ἀπέστειλε τὸ βράδυ τῆς 16.8.2020.

Παρακαλοῦμε, μελετῆστε τις ἐπισταμένως καὶ διαδῶστε τις γιὰ νὰ ξυπνήσουμε ὅλοι καὶ ὁ Παντοδύναμος Θεάνθρωπος καὶ ἡ Παναγία Αὐτοῦ Μητέρα νὰ κάνουν τὸ θαῦμα τους γιὰ νὰ ρυσθῶμε ἀπὸ τὸν συστηματικὸν ἐκφυλισμὸν καὶ ἐξουθένωσιν.

Ἄς προσευχηθοῦμε ὅλοι μαζὶ ὁ Θεάνθρωπος Χριστὸς καὶ ἡ Παναγία αὐτοῦ Μητέρα νὰ προστατεύουν τὸν ἐπίτιμον Ὕπατον Πρόεδρον τῆς Παμμακεδονικῆς Ἑνώσεως Ἀμερικῆς, τὸν κ. Στυλιανὸν Κυριμλὴ γιὰ τὶς ἀποκαλύψεις – ξεσκεπάσματα  νὰ μὴ τὸν καθαρίσουν οἱ ἀντίχριστοι τῶν καταχθονίων σκοτεινῶν δυνάμεων.

Συγκινητικὴ εἶναι καὶ συνημμένη ἀπὸ 28.7.2020 ἐπιστολὴ του μὲ τὴν ἐπιθυμία του νὰ μᾶς τιμήσῃ εἰς τὴν Πολυαρχιερατικὴ ἱερὰ Πανήγυρι εἰς μνήμην Ἁγ. Νέου Ὁσιομάρτυρος Παύλου εἰς τὰ ἔργα τοῦ ἱδρύματός μας εἰς τὴν Ἀροανία Καλαβρύτων.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ    τηλ. 210-3254321

Θέμα:Σκέψεις #36-Illouminati
Ημερομηνία:Sun, 16 Aug 2020 13:32:49 -0400
Από:steve@courtesytitle.net

Αγαπητοί φίλοι σας στέλνω τις «σκέψεις μου» που έγραψα σχεδόν πριν ένα χρόνο….όχι ότι είμαι συνομοσιολόγος, αλλά δεν παύω να αναρωτιέμαι γιατί να διαιωνίζεται μια δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, γιατί αυτό το μίσος και δυσαρέσκεια εναντίον της Ελλάδος από όλους γύρω μας,τους εταίρους στην Ε.Ε. , ακόμη και μέχρι πρότινος  φίλους, με τους οποίους είχαμε αρμονική συνεργασία και ξαφνικά σε μια κατάσταση όπου ένας φιλόδοξος και ασταθής δικτάτορας ηγέτης έχει δημιουργήσει καταστάσεις πολέμου όχι μόνο στην Χώρα του και στην Χώρα μας, αλλά και σε την Ανατολική Μεσόγειο….

Σίγουρα έχουμε πολλούς εχθρούς μερικοί που φαίνονται, μερικοί που δεν φαίνονται και μερικοί που είναι σε “standby” για το ποιος και πότε θα τους καλέσουν να σταθούν εναντίον μας. Γνωρίζω από το 1974, ότι υπήρχαν και υπάρχουν ορισμένα σχέδια…μερικά τα πίστευα λιγάκι, πολλά είχα τις αμφιβολίες μου και μερικά τα θεωρούσα υπερβολές!…Εδώ και μερικά χρόνια κατάλαβα ότι τίποτε δεν ήταν υπερβολές και για αυτό εμείς στην ΄Παμμακεδονική Ένωση, κάναμε τον αγώνα μας με την ελπίδα ότι ίσως σταματήσουμε η έστω να καθυστερήσουμε τον διαμελισμό της Ελλάδος,της Μακεδονίας μας και της Θράκης!…Τα παρακάτω, μου είναι γνωστά γιατί τα έχω διαβάσει…..και τα περισσότερα ίσως σωστά ….και πιστεύω ότι έχουν να κάνουν επίσης και με την παρούσα κατάσταση εδώ στην Αμερική…

Με εκτίμηση

Σ.Κ.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ Νο. 36             26 Νοεμβρίου, 2019

 Αγαπητοί μου φίλοι γειά σας,

 Ο Henry Makow, (HenryMakow.com) PhD, συγγραφέας, διανοούμενος,  ακαδημαικός, και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έγραψε πάρα πολλά βιβλία, για τον Φεμινισμό και την Νέα Παγκόσμια Τάξη, γεννήθηκε στον Καναδά το 1949, από Πολωνο-εβραίους γονείς. Είναι αυτός που σε ηλικία 50 ετών ανακάλυψε και έγραψε για το θεωριτικό συνωμοσίας, των Πεφωτισμένων (Ιλλουμινάτι) ότι ο κόσμος ελέγχεται από Εβραιο / Μασωνικές / Σατανικές / Κομμουνιστικές δυνάμεις, με αρχηγό το ίδρυμα Ρόκφέλερ….Η κύρια προτεραιότητα των Ιλλουμινάτι στην αρχή, ήταν να πάρουν τον έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης το οποίο και κατάφεραν. Επίσης, ο ίδιος πιστεύει, ακράδαντα, ότι η ομοφυλία και ο φεμινισμός, για τους άνδρες και τις γυναίκες, να αρνούνται τον γάμο και την τεκνοποίηση, άρχισε και άνθισε, από τους Ιλλουμινάτι ως ένα μέρος της προσπάθειας ελάττωσης του πληθυσμού της Γής!……. Στις «Σκέψεις μου» νο. 30 ,  στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, όπως και στις «Σκέψεις μου» νο. 31,  στις 4 Οκτωβρίου 2019, έγραψα για την συμφωνία  των Πρεσπών και ότι η διχοτόμηση της Ελλάδος είχε αποφασισθεί το 2008….και ότι είμαστε τώρα στο δεύτερο και τελικό στάδιο της άλωσης της Χώρας μας!!!…..Στις «Σκέψεις μου» νο. 16, που έγραψα στις 7 Νοεμβρίου 2018, μίλησα για το Χρέος που έχει κάθε Χώρα όπως και η Ελλάδα, που δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ποτέ, απλούστατα γιατί ο τόκος δεν εκτυπώθηκε ποτέ, μόνο το κεφάλαιο!!!…Για αυτό οι Ιλλουμινάτι αγόρασαν όλες τις τράπεζες του κόσμου!!

Παραθέτω παρακάτω μερικά από τα μυστικά των Ιλλουμινάτι που ανακάλυψε και για τα οποία γράφει στα βιβλία του, εκτεταμένα και μας τα παρουσιάζει ο Jean d’Eau, από την Βουδαπέστη…..

Οικογένεια Rockefeller: Δραστηριοποιείτε στον Τραπεζικό χώρο, και ελέγχει πολλές Τράπεζες, αλλά και πολλές μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες. Ελέγχει και είναι μεγαλομέτοχος των  Πανεπιστημίων Harvard  and Yale , to American Cancer Society, to American Medical Association, to Food and Drug Administration (F.D.A.), την Εταιρεία που ελέγχει το Fluoride στο νερό που πίνει όλος ο κόσμος, και την Χημική Εταιρεία Μonsanto που κάνει λιπάσματα και όλα τα μεταλλαγμένα τρόφιμα (η Εταιρεία πουλήθηκε το 2016 στην Γερμανική Bayer για $ 66 δισεκατομ. Δολάρια ).

Οικογένεια Rothschild:

Το μεγάλο μυστικό: Όλες οι κεντρικές τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothschild εκτός απο τρείς!

Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:  Aφγανιστάν, Ιράκ, Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιράν…..

Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά… τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες    των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα…..Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας  δεν ελέγχονταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν  μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχονταν απο τους Ρόθτσιλντ: Σουδάν, Λιβύη, Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιραν

Όσοι έχουν ασχοληθεί, γνωρίζουν τι έγινε στο Σουδάν και στην Λιβύη, και πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας από τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:    Κούβα, Βόρεια Κορέα, Ιράν……Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον επόμενο στόχο των Ρόθτσιλντ!!!....

H περιουσία της οικογένειας Ρόθτσιλντ, αν και άγνωστη ακριβώς, υπολογίζετε στα πάνω από $500 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης έχουν και άμεσο έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ελέγχουν κατά 90% την Standard Oil of New York (SONY) και όλες τις θυγατρικές της και βέβαια χρηματοδοτούν όλους τους πολέμους!

1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων»

H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”. Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008 !!!…

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας (Καμπαλιστικός Ιουδαισμός) στη Βουδαπέστη, μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την ελληνική κρίση….. Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα… Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία)    και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα  χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.).

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας. Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.

Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού(αν και αρκετά κράτη αντιστέκονται στην ιδέα),για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild, De Medici, Hapsburg, Sinclair και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω  από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)

Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν!!….

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας .

Αγαπητοί μου φίλοι αυτές είναι οι τελευταίες «σκέψεις μου» και έχετε το δικαίωμα να διαφωνείτε και να μου το πείτε!

Με εκτίμηση,   Στέλιος Κυριμλής

Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου

Greater Μetropolitan D.C. Area,

 Πρώην Υπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

Steve A. Kirimlis, VP

Courtesy Title & Escrow Corp.

Reges Law Firm, P.C. General Counsel

Maryland Office Virginia Office

10411 Motor City Drive, Suite 301 8133 Leesburg Pike, Suite 380

Bethesda, MD 20817Vienna, VA 22182

Bus: 240-395-1391

Fax: 240-395-1393

Email: steve@courtesytitle.net

Licensed in MD/DC/VA/PA

www.courtesytitle.net 

Θέμα:RE: Ἀξιότιμον κ. Στυλιανὸν Κυριμλὴν Ἐπιστολὴ ὑπ.᾿ ἀριθ. 786/22.7.2020
Ημερομηνία:Tue, 28 Jul 2020 12:53:50 -0400
Από:steve@courtesytitle.net
Προς:‘IPHPA’ <fot_gram@otenet.gr>Aγαπητέ κ. Αναγνωστόπουλε,
Πήρα το γράμμα σας και την πρόσκληση σας για τις 26 Σεπτεμβρίου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνετε. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να παρευρεθώ στα εγκαίνια του Ιερού Ναού και στην Θεία Λειτουργεία.
Προς το παρόν, δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω σχέδια, διότι η Ελλάδα και η Ε.Ε. δεν δέχονται επισκέπτες από τις ΗΠΑ , λόγω του Κορωνοϊού. Μόνο αυτοί με Ελληνικά(Ευρωπαϊκά) διαβατήρια μπορούν να ταξιδέψουν προς την Ευρώπη. Εγώ έχω Αμερικάνικο και δεν μου επιτρέπουν και δεν μπορώ να βρώ εισιτήριο, δυστυχώς. Αρχικώς τα σχέδια μου ήταν να είμαι στην Ελλάδα τον Αύγουστο
και Σεπτέμβριο, αλλά λόγω της αναζωπύρωσης του ιού σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, δεν υπάρχουν πτήσεις προς την Ευρώπη. Υπάρχουν μερικές περιορισμένες για αυτούς που μπορούν να ταξιδεύσουν και φυσικά όχι για όλους τους προορισμούς…..
Σε περίπτωση όμως που αλλάξουν τα πράγματα και έχουμε την δυνατότητα να ταξιδεύσουμε και υπάρχουν οι απαραίτητες πτήσεις, θα σας ειδοποιήσω και θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να παρευρεθώ.\
Τους χαιρετισμούς μου στην κα. Αναγνωστοπούλου
Με αγάπη και εκτίμηση,

Στέλιος Κυριμλής,
Πρόεδρος Μακεδονικού Συλλόγου Μείζων Περιοχής της Washington D.C.,
Επίτιμος Ύπατος Πρόεδρος
Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής

Steve A. Kirimlis, VP
Courtesy Title & Escrow Corp.
Reges Law Firm, P.C. General Counsel
Maryland Office: Virginia Office:
10411 Motor City Drive, Suite 301 8133 Leesburg Pike, Suite 380
Bethesda, MD 20817 Tysons Corner, Vienna, VA 22182

Bus: 240-395-1391
Fax: 240-395-1393
Email: steve@courtesytitle.net
Licensed in MD/DC/VA/PA
www.courtesytitle.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *