ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ 82-ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΝ ΕΝΤΥΠΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 19.1.2020, ὥρα 13.00

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ
ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ – ΕΠΟΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ
ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΩΡΑ 13.00

ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ οι λογικοί άνθρωποι διερωτώνται:

ΓΙΑΤΙ τα δυστυχισμένα θύματα του κάθε είδους βρώμικου πολέμου, όπου γης, δεν βοηθούνται να μένουν και ριζώνουν στις εστίες τους;;;;;;…..

Και όχι μόνο αυτό. Μήπως πρέπει αντί να τους αποστέλνουμε ψάρια, να τους μάθουμε πως να ψαρεύουν, αντί είδη διατροφής, να τους εφοδιάζουμε με σπόρους και τεχνογνωσία, αντί νερό να τους μάθουμε να κάνουν γεωτρήσεις;;;;;;…..

Τώρα που η Ελλάδα μας και η Κύπρος μας είναι επίσημα τακτικά μέλη της Ενωμένης Ευρώπης, θα πρέπει να πρωτοστατήσουμε και να λαμβάνουμε τεράστιες ποσότητες των πλεοναζόντων αγαθών, αντί να πετάγονται, να διατίθενται δωρεάν στους δεινοπαθούντες συνανθρώπους μας!!!!!…..

Μέρος των ταλαιπωρημένων αυτών ανθρώπων προέρχονται από τις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας (των ιστορικών περιοχών των Ασσυρίων, που ήσαν οι πιο γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί)!!!!!……

Όμως πάρα πολλοί προέρχονται και από την Αφρική, την υποσαχάρια περιοχή Νιγηρίας και λοιπές χώρες!!!!!…..Είναι ολοφάνερο ότι δεν πρόκειται περί εμπολέμων περιοχών !!!!!…..

Όλους τους ανθρώπους πρέπει να τους βλέπουμε σαν αδέλφια μας και να τους συμπονούμε!!!!!…..

Όμως οι «μεγάλοι» διαφορετικά αποφάσισαν: τώρα βρισκόμαστε ενώπιον μαζικών μετακινήσεων λαών από την Ασία – Αφρική και εποικισμό στην Ευρώπη!!!!!…..

Αλλά όταν λέγουν Ευρώπη, εννοούν Ελλάδα ( Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ιταλία και λοιπές χώρες αρνούνται κατηγορηματικά να δεχθούν μετανάστες. Και η κα Μέρκελ δέχεται όλη την «αφρόκρεμα» για την βιομηχανία της και τις βαριές ανθυγιεινές εργασίες!!!!…. Και όλους τους ράθυμους, τους φανατικούς Μουσουλμάνους να μας τους επιστρέφει πίσω !!!!!…..

Έτσι ο εποικισμός σταματά στην Ελλάδα!!!!!…..

Δυστυχώς, όμως, λόγω διαφορετικών γλωσσικών, οικονομικών, πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών στοιχείων αυτών των λαών, ο εποικισμός (οι επιδρομές αλλοφύλων) είναι αδύνατον να μετατραπεί σε μόνιμη ειρηνική συμβίωση. Καθημερινώς ζούμε την εγκληματικότητα, αγριότητα, απάνθρωπη, αντιχριστιανική, αντικοινωνική και ανήθικη συμπεριφορά αυτών των λαών!!!!!…..

Λύσεις υπάρχουν, αλλά απαιτείται πατριωτισμός, ορθολογισμός, τιμιότητα, συνέπεια!!!!!…..

Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε άφοβα για τις εργασίες μας, κινδυνεύουμε μέσα στα σπίτια μας!!!!!…..

Καταντήσαμε σαν ξένοι στον τόπο μας!!!!!…..

Αντίθετα καθημερινώς οι αδελφοί του Λιβάνου και της Συρίας υποφέρουν από τους πολέμους που διεξάγονται εκεί και κανένας δεν ανοίγει το στοματάκι του, όπως δεν άνοιξε και κανένας το στοματάκι του για την τυραννία των χριστιανών του Μαυροβουνίου!!!!…..

Πρέπει όλοι να είμαστε στο ειρηνικό συλλαλητήριο μας μπροστά από την Βουλή – Σύνταγμα.
Καλούμε τα εκατομμύρια υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων φίλων, να δώσουν το παρόν:
Μεμονωμένοι Πολίτες, Επιστήμονες, Σύλλογοι, Τοπικές Κοινωνίες, Δήμοι, Περιφέρειες!!!!!…..

Ευχόμαστε και καλούμε την Αστυνομία να περιφρουρήσει το Συλλαλητήριο με όλες τις δυνάμεις της και να μη χυθεί αίμα αθώων!!!!!…..

Τονίζομε κατ’ επανάληψη:

Ας σπεύσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προς πραγματοποίηση του μεγαλεπήβολου και κολοσσιαίου μνημείου ευγνωμοσύνης, δοξολογίας, λατρείας και ευχαριστίας στον Ελευθερωτή Σωτήρα Χριστό, δηλαδή στην πραγματοποίηση του ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!!!…..
Αυτό θα είναι το μόνο μέσο πού θα τονώσει και θα ενθαρρύνει το κατατρωθεν ηθικό και εθνικό σθένος των Ελλήνων!!!!!!!……
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΙΝ! Χορηγός Ἐντύπου
ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΩΣ ΗΘΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ & ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
* https://www.fotgrammi.gr/work/1616/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *