ΕΠΙΚΑΙΡΑΚοινωνία

“Κεραυνοί” Αμβρόσιου κατά Ηλία Μόσιαλου και Χρήστου Χωμενίδη – Τους αφόρισε σήμερα το πρωϊ σε λειτουργία! – 9.1.2022

Τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη και τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλο αφόρισε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου, ο Μητροπολιτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων! Αφού εκτόξευσε πύρινο λόγο για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων (ο ένας με άρθρο και ο δεύτερος με σκίτσο), διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό!

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2020 ο κ. Αμβρόσιος είχε αφορίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά! Μάλιστα τότε είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός κα Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα».

Να θυμίσουμε ότι τα Χριστούγεννα του  2021, ο μεν κ. Μόσιαλος είχε αναρτήσει ένα χλευαστικό meme, ο δε Χρήστος Χωμενίδης ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

 

ΠΗΓΗ  https://tempo24.news/eidisi/377355/keraynoi-amvrosioy-kata-ilia-mosialoy-kai-hristoy-homenidi-toys-aforise-simera-to-proi

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Το έτερο βρώμικο και τρισάθλιο εμετικό σκουλήκι, Χρήστος Χωμενίδης, ετόλμησε να ξεστομήσει ο αφορισμένος και τρισκατάρατος σε άρθρο του ότι δήθεν η Αειπάρθενος Παναγία Θεοτόκος συνήρχετο με πολλούς στρατιώτες προς ικανοποίηση της εφαρμάτου ηδονής και έλεγε ότι ο καρπός της ήτο μας από τις συνευρέσεις που έκανε με πολλούς στρατιώτες. Εάν πει κανένας το παραμικρό για τις συζύγους αυτών που μπορεί προηγουμένως να ήταν κέντρα διερχομένων μητρομανών ανδρών, όλοι αυτοί μετατρέπονται σε τίγρεις και λέαινες για να κατασπαράξουν ακραιφνείς Ορθοδόξους Χριστιανούς, οι οποίοι από ιεροτάτη καταγανάκτηση τολμούν να επαναλαμβάνουν τους δικαιότατους και σωστούς ισχυροτάτους αφορισμούς του κ.κ. Αμβροσίου πρώην Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

τηλ 2103254321

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *